Kurz psychológie, Psychologické poradenstvo, koučing a terapia u psychológa a psychologičky

Kurz psychologie

Kurz praktickej psychológie prináša poznatky a vedomosti aplikovateľné ihneď do praxe. Krok po kroku sa na školení dotknete všetkým tém, ktoré so psychológiou priamo či nepriamo súvisia. Či už ste laický študent psychológie, podnikateľ, zamestnanec či manažér, bez ohľadu na vek a vzdelanie Vám ponúkame získať vedomosti a znalosti z psychológie. Kurzy psychológie vám umožnia orientovať sa v danom odbore a zároveň lepšie pochopiť seba i iných. Vďaka nim nájdete cestu, ako spoznať vaše okolie, či ako sa vysporiadať s konfliktmi a krízovými situáciami.

Otvorili sme preto - rozvojovo náučný kurz Psychológia v praxi. Je pripravený pre všetkých, ktorých/é psychológia zaujíma, ktorí/é by radi/y trávili soboty zmysluplne, či takých/é, ktorí/é možno kedysi chceli študovať psychológiu. Postupom času sme zistili, že k nám chodia aj tí/tie, ktorí/é si takto dopĺňajú vzdelanie z oblasti psychológie a využijú ho v práci, alebo ich prilákali témy, ktoré sa ich týkajú aj v osobnom živote, či takí/é, ktorí/é by radi/y stretli ľudí s podobnými záujmami. Investujte do predmetného vzdelávania a získajte pre seba maximum. Školenie ktoré sa Vám mnohonásobne vráti.

V rámci školenia sa okrem iného dozviete poznatky z týchto oblastí:
– psychológia a oblasť všeobecnej psychológie v praxi pracovného, osobného života
– čo všetko spôsobuje neznalosť psychológie a ako ju poznáme u seba a ľudí v okolí
– čo všetko môžeme ovplyvniť správnymi psychologickými aktivitami v živote
– super pamäť, kognície a osobnosť a čo znamenajú tieto pojmy v živote
– ako vplývame a čo dosiahneme keď sme mentálne fit a zdraví
– budovanie silnej a zdravej mentálnej kondície pre svoj život
– mnoho iného z oblasti psychológie či psychoterapie

V tomto kurze sa dozviete – ako objavíte a rozviniete svoje skryté sily a akým spôsobom môžete rozvinúť silu Vašej osobnosti. Súhra jedinca a jeho okolia je určovaná pocitmi, potrebami a motívmi. Z poznatkov psychológie už vieme, ako získame úžitok a prospech sebe samého. Kurz vám odporúča, ako sa máte správať počas bežné dňa, ako máte vychádzať a riešiť prípadné problémy na pracovisku a v rodinnom kruhu. Vysvetlíme Vám teoretické základy a hlavné oblasti psychológie človeka. Všetko vychádza z najnovších výskumov s uvedením množstva príkladov zo psychologickej praxe tak, aby ste získané poznatky mohli využiť v praktickom živote. Ak poznáte silné stránky svojej osobnosti a vlastné psychologické predpoklady, vaša osobnosť sa neustále rozvíja. Stúpnu Vaše šance prezentovať sa v práci a získať úspech a uznanie od okolia.

Dokážete vhodne komunikovať - so spolupracovníkmi, klientmi a rodinnými príslušníkmi. Získavate odolnosť voči stresu a nachádzate formy jeho riešenia. Znásobujete hodnotu svojej osobnosti a rozumiete správaniu partnerov v zamestnaní, v rodine či výchove dieťaťa. Je jedno, z akých dôvodov sa rozhodnete kurz absolvovať, či sú to profesionálne, alebo rodinné dôvody. Psychológia je náuka uvedomelých a nevedomých stavov duše človeka, ktorá v každodennom živote zohráva dôležitú úlohu. Teoretické a praktické skúsenosti Vám do života prinesie tento rozvojový kurz. Investujte do seba a svojho sebarozvoja a získajte tým výhody. Toto školenie Vám pripravíme na mieru – podľa individuálnych potrieb.

Psychológia je veda, ktorá študuje ľudské chovanie, mentálne a telesné procesy a ich vzájomné vzťahy a interakcie. Psychológia je vedná disciplína, ktorá sa vyvinula z filozofie ako veda o duši, pričom zväčša nebolo presne stanovené, čo vlastne duša je. Podľa Alexandra Veľkého bola psychológia náuka o duši. Psychológia sa zaoberá štúdiom prežívania a správania….všetko toto a ovela ovela viac sa dozviete na predmetnom kurze psychológie pre prax.

Absolvent kurzu psychológie – disponuje vedomosťami z danej oblasti, postupným štúdiom získava poznatky z praktickej psychológie, získava historický prehľad vývoja psychológie, má vedomosti o výkone psychologických testov, v oblasti psychológie dokáže analyzovať problematiku vnemu, vnímania a pocitov, ktoré vplývajú na psychický stav človeka, dokáže sa orientovať v typoch a psychológii osobnosti podľa rôznych autorov, analyzuje krízu, strach a stres, dokáže sa s ním vyrovnať, pôsobiť na svoje okolie konštruktívne, ovláda typológiu, vznik psychických porúch, ich dopady na konanie jednotlivca, má základné znalosti z oblasti liečenia týchto stavov, je schopný podrobiť ich analýze s vyvodením definície a liečebného postupu, priamo podporujúcej kvalitu života, pozná zákonitosti rozvoja osobnosti a psychológie jednotlivých úsekov života, vie sa orientovať v oblasti vývinovej psychológie od narodenia až zrelý vek človeka, má vedomosti o normách, formách sociálneho správania sa jedinca, ovláda zákonitosti ovplyvňujúce sociálne pôsobenie človeka v danej spoločnosti, analyzuje správanie sa jedinca v skupine, v rodine.

Výstupné vedomosti po kurze – kurz praktickej psychológie prináša poznatky a zručnosti z oblasti psychológie pre záujemcov o predmetnú oblasť. Kurz v oblasti psychológie vám umožní orientovať sa v danom odbore a zároveň lepšie pochopiť seba i iných. Vďaka nemu nájdete cestu, ako spoznať vaše okolie, či ako sa vysporiadať s konfliktmi a krízovými situáciami. Vzdelávanie prebieha modernou formou s individuálnym prístupom k študentom a postavené je najmä na konzultáciách s odborníkmi. Kurz ponúka témy, ktoré sú podľa skúseností pre verejnosť zaujímavé. Je určený dospelým záujemcom bez ohľadu na vek a nadobudnutý druh vzdelania, ktorí sa chcú dozvedieť nové poznatky a získať skúsenosti z psychológie.

  •  Dĺžka, trvanie kurzu | školenia vzdelávania: 1 deň resp. dohodou
  •  Úroveň obtiažnosti kurzu: začiatočníci / mierne pokročilí / pokročilí / účastníci z praxe
  •  Miesto konania vzdelávacieho kurzu:  Bratislava / Slovenská republika / prezenčne al. online forma
  •  Kategória ponúkaných vzdelávacích kurzov: kurzy pre verejnosť / soft skills školenia / ďalšie vzdelávanie
  •  Možnosť absolvovať školenia | forma výuky: individuálna (One to One) al. skupinová / prispôsobujeme klientom
  •  Termíny konania vzdelávania: ponúkaný kurz a vzdelávanie organizujeme pravidelne - počas celého kalendárneho roka 2023
  •  Vzdelávacie metódy: individuálne a skupinové aktivity, úlohy z praxe, prípadové štúdie, analýzy, literatúra, odporúčania a riešenia do praxe
  •  Minimálne vstupné vedomosti: nepredpokladajú sa konkrétne vedomosti. Školenie  (obsah, témy) je možné prispôsobiť potrebám klientov
  •  Cieľová skupina a počet účastníkov:  každý kto potrebuje rozvinúť vedomosti a odborné zručnosti / min. počet na otvorenie kurzu: 1 účastník
  • Cena
    €147
  • Forma
    osobne | online
  • Rozsah
    jeden školiaci deň
  • Termíny
    individuálne | dohodou
  • Výučba
    slovensky | nemecky | anglicky
Zaujal Vás tento vzdelávací kurz ? Alebo máte ďalšie otázky a potrebujete bližšie informácie ? Naši dlhoroční lektori a odborní školitelia Vám ponúkajú svoje odborné vedomosti a zručnosti v oblasti osobného a profesného rozvoja. Neváhajte a kontaktujte nás telefonicky +421 940 575 609 alebo online. Radi Vám poradíme.